Kvalitetshåndværk i 5 generationer
Både for privat- og erhvervskunder
Kvalitetshåndværk i 5 generationer
Både for privat- og erhvervskunder

Terrasser

Få en terrasse, der forlænger sommeren

Brug hårdt træ til terrassen
Hos 
Tømrer- og Snedkermester Anders Bagge har vi lavet mange smukke terrasser i hårdt træ. Der er mange fordele ved at arbejde med hårdt træ i forhold til trykimprægneret træ. De vigtigste er, at holdbarheden er meget længere, at træsorterne er meget smukkere og at det er meget bedre for miljøet. Hvis du fx laver en terrasse med trykimprægneret træ tæt på køkkenhaven, kan det forgifte dine grøntsager i mange år fremover. Se nogle af de smukke terrasser, vi har lavet gennem årene.

Ubegrænsede muligheder
Der er næsten ubegrænsede muligheder med en terrasse. En terrasse er ikke begrænset af de normale byggeregler, så du behøver ikke overholde den generelle bebyggelsesprocent på 30. Med en terrasse vil du føle, at dit hus er blevet større, idet din familie kan bruge på samme måde som et indeareal, hvis vejret tillader det. I kan fx spise på terrassen, børnene kan lege på dér uden at blive beskidte og hvis I holder fest, kan I benytte et større område af husets grund uden at skulle bede gæsterne om at tage praktisk fodtøj på.

 

Kontakt Anders Bagge
En terrasse kan anlægges med mange spændende og eksotiske træsorter. Der er fordele og ulemper ved de forskellige træsorter, men det er vigtigt, at for terrassens holdbarhed, at der benyttes kernetræ. 
Læs mere om emnet her. Jeg vil anbefale dig, at du får en professionel til at anlægge terrassen, da der er en del faldgruber, som kan betyde, at du ikke får det optimale ud af din nye terrasse. Kontakt Tømrer- og Snedkermester Anders Bagge på telefon 2020 6256 for at få en god snak om terrasser.

Hvis du har en opgave, som vi skal løse – så kontakt os for et uforpligtende tilbud. TLF: 20 20 62 56