Kvalitetshåndværk i 5 generationer
Både for privat- og erhvervskunder
Kvalitetshåndværk i 5 generationer
Både for privat- og erhvervskunder

Døre i Roskilde

Drømmer du om nye døre til din bolig? Så kontakt Anders Bagge!

Vælg den rette dør

Trænger dine døre til at blive skiftet ud? Når du skal have nye døre, er der et par faktorer du skal overveje før du gør dit køb. Døren i dit hjem er de besøgendes første indtryk – En smuk og elegant dør kan gøre indtryk på din besøgende allerede inden, du møder ham første gang. Fordøre har mange funktioner. For det første skal de gøre et godt indtryk og imødekommende på de indbudte besøgende, for det andet skal de holde uindbudte gæster ude og for det tredje skal de holde kulde og træk ude.

Din dør skal passe til dit hus

I en smuk murermestervilla vil man naturligvis gerne have en fordør, der udstråler den samme klasse som huset. Døren skal være solid, klassisk og må meget gerne have lækre
detaljer som sprosser og udskæringer, som døre havde i “gamle dage”.
Hos Anders Bagge i Roskilde har vi gode erfaring med at sætte døre op, der passer godt sammen med husets øvrige udseende. En flot dør kan løfte det samlede billede af huset, så det fx bliver mere værd, hvis det skal sælges. Vi giver dig en dør, som du kan være glad for til langt ud i fremtiden.

Den foretrukne leverandør af døre i Roskilde

Man kan vælge mellem døre af træ eller døre, der er lavet af en kombination af  træ eller aluminium. Igennem mange års erfaring, er vi blevet eksperter inden for montering af døre og vinduer i Roskilde og omegn. Du er meget velkommen til at ringe til os for at høre om fordele og ulemper ved de forskellige typer af døre. Det er vigtigt for os, at der bliver brugt den fornødne tid på opgaven. Dørens udseende skal gerne svare resten af husets udseende, så den er i samklang med husets stil, desuden skal håndværk og kvalitet være i top så du kan nyde dine smukke døre i mange år.
Se mere til vores fine referencer i vores 
galleri

Indhent et tilbud i dag!

Skal du have monteret nye døre, så kontakt din tømrermester fra Roskilde i dag og modtag et tilbud på en dør, der passer til husets stil. Vi arbejder sammen med de bedste leverandører i branchen så som Swedoor og KPK. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Hvis du har en opgave, som vi skal løse – så kontakt os for et uforpligtende tilbud. TLF: 20 20 62 56