Både for privat- og erhvervskunder
Kvalitetshåndværk i 5 generationer
Både for privat- og erhvervskunder
Kvalitetshåndværk i 5 generationer

Tilbygninger

Forbered dig grundigt

Når du har besluttet dig for, at du ønsker en tilbygning, skal du naturligvis først finde ud af, om det overhovedet er lovligt at bygge til på din grund. Som udgangspunkt må du bebygge op til 30 % af dit grundareal, men du skal være opmærksom på, at der kan være lokalplaner, der regulerer reglerne for byggeri udover de generelle regler. Kontakt derfor kommunen, inden du kommer for langt i planlægningen.

Økonomi

Herefter skal du undersøge økonomien i projektet. Hvad er dit økonomiske råderum? Kontakt banken og find ud af, hvad der kan lade sig gøre for dig. Det er en afgørende forudsætning at kende din økonomi, inden du kan tage stilling til et tilbud.

Indhent tilbud

Når du har styr på lovgivning og økonomi i projektet, skal du indhente tilbud. Har du en klar idé om, hvad der skal foretages? De færreste almindelige mennesker kan overskue en byggeproces i detaljer, så derfor er det en rigtig god idé at tage en snak med en håndværker, så dine ideer kan konkretiseres. Hos Tømrer- og Snedkermester Anders Bagge har vi stor ekspertise i alle byggeriets faser og du er mere end velkommen til at henvende dig, når dit byggeprojekt skal bevæge sig fra idé til virkelighed.

Harmoni med resten af huset

 

En tilbygning skal være i harmoni med resten af huset. Det kan godt være lidt af en udfordring, hvis tilbygningen gennemføres mange år efter husets oprindelige opførsel. Vi tror, at når du gør dig umage med den forberedende planlægning, vil det komme til udtryk i udseende, komfort og livsglæde. Det er vigtigt, at husets udvidelse ikke kommer til at virke som et ufærdigt vedhæng – også mange år efter, at byggeriet er afsluttet.

Grundigt forarbejde

Hos Tømrer- og snedkermester Anders Bagge gør vi os meget umage med at finde ind til husets “sjæl”. Hvad var de oprindelige tanker bag huset, da det blev bygget og hvordan kan vi bedst lade det skinne igennem i det nye byggeri. Som håndværker er det vigtigt at tage højde for tanken bag byggeriet – især i forhold til materialevalg og byggemetode. Vi tager derfor en grundig samtale med dig, inden vi påbegynder arbejdet.

Byggegaranti

Vi er medlem af Byg Garanti, som er din garanti for veludført arbejde og vi har mange veltilfredse kunder. Læs nogle af de mange gode anbefalinger af vort arbejde nederst på forsiden af hjemmesiden. Vi sætter en ære i at levere et godt og professionelt stykke arbejde. Vi leverer kvalitet fra din første henvendelse helt frem til afslutningen af byggeriet.

Hvis du har en opgave, som vi skal løse – så kontakt os for et uforpligtende tilbud. TLF: 20 20 62 56