Kvalitetshåndværk i 5 generationer
Både for privat- og erhvervskunder
Kvalitetshåndværk i 5 generationer
Både for privat- og erhvervskunder

Vinduer i Roskilde

Skal vinduerne skiftes, så sæt en ekspert på opgaven!

Stor omhyggelighed

Vidste du, at dårligt monterede vinduer kan koste dig dyrt på varmeregningen? Hos Anders Bagge er vi omhyggelige med alle detaljer i vores arbejde, og vi har en stor erfaring inden for montering af nye vinduer i ejendomme i Roskilde og omegn. Korrekt monterede vinduer sparer dig derimod for træk og unødvendigt høje varmeregninger. Lader du os klare arbejdet med udskiftningen, vil du endvidere undgå fugtskader ved utætheder i revner og sprækker – skader man desværre ofte ser når man overlader arbejdet til ikke-fagfolk. 

En ekstra finish

Hos Anders Bagge sætter vi pris på at give vore kunder noget ekstra for pengene. Det betyder, at vi sørger for at vindueskarme mv. bliver behandlet med en ekstra finish, der gør, at kunden kan mærke glæden ved godt håndværk. Kunden skal fx kunne føre sin hånd hen over karmene og mærke, at slibearbejdet er gjort så grundigt, så det føles som silke at røre ved. Det er noget af glæden ved veludført håndværk. For os er  glæden ved veludført arbejde det, der får os til se frem til at komme på arbejde hver dag.
Du kan se nogle af vores veludførte opgaver inden for udskiftning af vinduer og døre i vores 
galleri.

Skal laves i samklang med huset

Vi gør os også meget umage med at få vinduer og døre til at passe godt sammen med det resterende interiør. De spritnye vinduer skal have et udtryk, der på naturlig vis fungerer godt med det resterende hus. Som med al andet byggearbejde, vi udfører, arbejder vi meget nøje med at bygge i samklang med husets øvrige udseende. Det handler om at finde ind til husets “sjæl”.

Bedste kvalitetsprodukter i Roskilde

I vort arbejde bruger vi kun de bedste kvalitetsprodukter fra blandt andet KPK Døre og Vinduer. Det gør vi, fordi vi ved, at kun de bedste leverandører kan opfylde kravene til vore egne høje kvalitetsstandarder. KPK Døre og Vinduer har  10 års garanti på deres produkter, hvilket er en udvidet garanti i forhold Vinduesindustriens generelle femårsgaranti. En god garanti er beviset på, at producenten stoler på kvaliteten af sine produkter. Et godt vindueshåndværk beskytter mod træk, skaber et smukt dagslys i rummet og er kilde til et godt indeklima. Skal du have lavet nye vinduer i Roskilde eller omegn så ring til Anders Bagge og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig – vi løser opgaver på hele Sjælland.

Hvis du har en opgave, som vi skal løse – så kontakt os for et uforpligtende tilbud. TLF: 20 20 62 56