Kvalitetshåndværk i 5 generationer
Både for privat- og erhvervskunder
Kvalitetshåndværk i 5 generationer
Både for privat- og erhvervskunder

Tage

Nye regler for isolering af tage

Hent investeringen hjem
Et nyt tag sikrer, at taget er isoleret efter de højeste og mest moderne standarder. Det vil sige, at du i løbet af få år kan tjene investeringen hjem i form af besparelser på varmeregningen. Varme stiger som bekendt opad og i et dårligt isoleret tag, vil der ske et stort varmetab. Varmetabet er typisk 12 % højere end varmetabet gennem ydervæggene, så selv om du ikke kan mærke varmetabet så tydeligt gennem taget som gennem ydervæggene, kan du i aller højeste grad mærke det på varmeregningen.

Et tag i samklang med resten af huset
Hos Tømrer- og snedkermester Anders Bagge gør vi os umage med at få et nyanlagt tag til at være i samklang med husets øvrige udseende. Hvis dit hus er en smuk murermestervilla nytter det jo ikke med et tag, der ikke hænger sammen med resten af huset. Hos Anders Bagge har vi øje for detaljerne, så dit hus kan bevare den samme elegante udstråling som før udskiftningen af taget.

Nye regler for isolering
Der er indtrådt nye skrappe regler for isolering, som mange ældre huse ikke lever op til. Man er dog ikke forpligtet til at overholde reglerne, før man vælger at bygge om eller renovere huset. I forbindelse med udskiftning af taget vil man naturligvis være forpligtet til efterfølgende at overholde lovgivningen.

Store besparelser
Undersøgelser viser, at en ejer af en ældre villa på 150 m² kan opnå en besparelse på ca. 6.000 kr. på at lave efterisolering af taget. Denne isoleringsbesparelse opnår du naturligvis også ved en udskiftning af taget. 6.000 skattefrie kroner om året vil være en stor hjælp, når du skal finde økonomien til at udskifte et nedslidt tag.

Udfordringer med de nye isoleringsregler
Med de moderne regler for isolering kræver det sin håndværker at isolere på en måde, så reglerne bliver overholdt samtidig med, at man får det til at se pænt ud. Der skal relativt store mængder rockwool for at overholde reglerne. Hos Anders Bagge har vi stor erfaring med at finde gode løsninger, der både får dit hus til at fremstå med den oprindelige elegante udstråling, men samtidig overholde de moderne regler for isolering.

Valg af type
Hos Anders Bagge er vi i stand til at lægge de fleste typer tage. Der findes mange muligheder: cement, stål, tegl, skifer, eternit m.fl. Du er meget velkommen til at henvende dig for at få gode råd. Der er fordele og ulemper ved alle de forskellige typer. Normalt vil man naturligvis lægge den samme type som før, men der kan være fordele ved at skifte, så tag en grundig snak med din håndværker, inden du beslutter dig.

Hvis du har en opgave, som vi skal løse – så kontakt os for et uforpligtende tilbud. TLF: 20 20 62 56